www.NAET.nl

home
NAET
MIR-methode
Ervaringen met NAET
Riny Moesker's opleidingen
Tarieven en vergoedingen
Route en Contact

Allergie Praktijk Voorhout

Pijnloze allergiebehandelingen zonder gebruik van medicijnen

MIR METHODE

De Mir-Methode staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-methode is een doe het zelf helingsmethode en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten, die daar graag zelf wat aan willen doen.

De MIR-methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. De methode is er op gebaseerd dat het onderbewuste ons drijft en het onderbewuste wil alleen veranderen als het zich veilig voelt. In deze methode aai je cirkels over je hand en die aanraking geeft je onderbewuste een veilig gevoel, waardoor affirmaties en opdrachten makkelijk worden geaccepteerd.

Het uitvoeren van de MIR-methode kost je niet meer dan 2 minuten per dag. Het enige dat je nodig hebt , is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. De meeste mensen vinden dat niet moeilijk, omdat ze merken dat er van alles gebeurt en er na een paar weken ook al vaak verbetering is.
De MIR-methode is in 2009 ontwikkeld door Mireille Mettes, een NAETtherapeut.
Er is zijn video,s te zien op de Website www.Mirmethode.nl. Inmiddels is er ook een Kindermir en een Jongerenmir.

9 stappen van de MIR-methode

Stap 1 . Zuurgraad optimaliseren
Stap 2. Detox alle toxische belastingen
Stap 3. Vader loskoppelen/Moeder loskoppelen
Stap 4. Meridianen zuiveren
Stap 5. Alle tekorten aanvullen
Stap 6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
Stap 7. Basisbehoeften aanvullen
Stap 8. Chakra,s en Aura optimaliseren
Stap 9. Missie verduidelijken

Privébehandelingen

Bij mij kunt je terecht als je de standaard MIR meer op jou zelf van toepassing wil laten zijn. We kijken dan samen naar je belangrijkste klacht en zoomen daar dan heel specifiek op in. Bijv. bij Stap 4 moet heel specifiek de levermeridiaan gezuiverd worden en bij Stap 7 moet bijv. de basisbehoeften veiligheid en/of zelfliefde worden aangevuld . Ook kan het nodig zijn om naar specifieke emotionele gebeurtenissen te kijken en om deze dan los te laten. Elke stap zal middels de spiertest worden uitgetest.

Allergie Praktijk Voorhout, Riny Moesker, Oosthoutplein 6-10, 2215 VM  VOORHOUT, Tel 0252-230398, Email